Readers ask: Waarom Stronghold Op Recept?

0 Comments

Hoe lang duurt het voordat Stronghold werkt?

Het doodt vlooien binnen 8 uur en teken binnen 12 uur na aanhechting. Het mag gegeven worden bij fok, dracht en zoogperiode.

Wat is Stronghold hond?

Stronghold is een spot-on oplossing om infecties met parasieten die op de huid of in de vacht van katten en honden leven te behandelen of te voorkomen, zoals vlooien en mijten, alsook het behandelen van wormen die in het lichaam wonen. Stronghold is geschikt voor honden.

Wat is het verschil tussen Stronghold en Stronghold plus?

Bij een vergelijk van de twee valt het enige verschil op: de plus -variant biedt ook bescherming tegen teken. Stronghold kan dus ‘off-label’ door een dierenarts geadviseerd worden na een risico-baten analyse. Hierbij moet aangetekend worden dat Stronghold ( Plus ) enkel op recept bij een dierenarts verkrijgbaar is.

Wat is Stronghold?

Stronghold is een geneesmiddel tegen parasieten dat de werkzame stof selamectine bevat. Het is verkrijgbaar als een spot-onoplossing in twee verschillende concentraties (6% en 12%) en in tubes van verschillende sterkte (15, 30, 45, 60, 120, 240 en 360 mg).

You might be interested:  Question: Corticosteroïden Zalf Zonder Recept?

Hoe snel werkt Vlooienmiddel kat?

Nieuwe vlooien kunnen op elk moment vanuit de besmette omgeving op uw dier springen. Daarom is het normaal om een aantal vlooien op uw huisdier te zien na behandeling. Elke nieuwe vlo wordt binnen 24 uur gedood. Het kan wel maanden duren voordat een vlooienbesmetting is verholpen.

Hoe snel werkt Bravecto kat?

Dit middel, in de vorm van een pipet, is 12 weken werkzaam en vergelijkbaar met de kauwtablet voor de hond die 12 weken werkt. Bravecto ® spot-on kat. Tot 12 weken beschermd tegen vlooien en teken. Bravecto doodt vlooien binnen 12 uur en teken binnen 48 uur.

Is Stronghold giftig?

Het geeft geen vette plek in de nek en is niet giftig als het opgelikt wordt na toediening. Een bijkomend voordeel is, dat het ook werkzaam is tegen diverse mijtensoorten waaronder oormijt. Ook werkt het tegen diverse wormen, waaronder spoelwormen en hartwormen.

Wat is Stronghold kat?

Stronghold voor de kat is middel dat werkt tegen vlooien en tegen de veel voorkomende spoelworm. Bovendien werkt het preventief tegen hartworm en ter bestrijding van mijten. Stronghold mag niet zonder recept en dus niet online verkocht worden.

Waar kan ik Stronghold bestellen?

  • Stronghold voor de hond is niet verkrijgbaar zonder recept en dus alleen verkrijgbaar bij je eigen dierenarts!
  • goede receptvrije vlooien- en tekenmiddelen zijn te combineren met verschillende ontwormingsmiddelen.
  • Door op de naam van het product te klikken kom je direct op de pagina van dit merk.

Hoe vaak Stronghold kitten?

Kittens die net uit het nest komen hebben vaak oormijt. Minimaal 2x een pipet Stronghold in de nek (met een maand tussentijd) is een effectief middel. Maandelijks een pipetje Stronghold beschermt tegen uw kat tegen oormijt.

You might be interested:  Question: Maagzweer Medicijnen Zonder Recept?

Welk anti Vlooienmiddel kat?

Vlooien bij de kat. Maandelijks een pipet Stronghold of Vectra Felis in de nek houdt uw kat en huis vlovrij. Deze middelen zijn bij uw dierenarts te krijgen. In onze webshop vindt u o.a. Advantage kat, Frontline kat, Frontline Combo kat en Seresto kat ter bestrijding en preventie tegen vlooien.

Kan je ontwormen en ontvlooien tegelijk?

Ja, wij raden zelfs aan om uw kat tegelijk te ontvlooien en te ontwormen. Larven van een vlo eten namelijk lintwormeitjes op. Het is daarom verstandig om uw kat tegelijkertijd te behandelen tegen zowel vlooien als wormen.

Hoe werkt Selamectine?

Selamectine heeft een adulticide, ovicide en larvicide werking tegen vlooien. Het doorbreekt de levenscyclus van de vlo effectief door het doden van de volwassen vlooien (op het dier), het voorkómen van het uitkomen van de eitjes (zowel op het dier als in de omgeving) en het doden van de larven (in de omgeving).

Wat kost NexGard?

Optimale dosering

Productnaam Prijs
NexGard hond M (4-10 kg) 3 tabletten € 31,93
NexGard hond M (4-10kg) 6 tabletten € 54,29
NexGard hond L (10-25kg) 3 tabletten € 36,05
NexGard hond L (10-25kg) 6 tabletten € 61,30

12 

Wat is de beste behandeling tegen teken voor honden?

Bravecto is een anti- teken – en anti-vlooienmiddel voor honden. Het is alleen te verkrijgen bij dierenartsen, je kan het dus niet zo kopen in een winkel. De actieve stof in Bravecto is Fluralaner. Het middel werkt op het centrale zenuwstelsel van insecten en teken, waardoor ze dood gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post