Readers ask: Stronghold Kat Kopen Zonder Recept?

0 Comments

Waar kan ik Stronghold kopen?

Stronghold voor de hond is niet verkrijgbaar zonder recept en dus alleen verkrijgbaar bij je eigen dierenarts! goede receptvrije vlooien- en tekenmiddelen zijn te combineren met verschillende ontwormingsmiddelen.

Wat kost Stronghold bij de dierenarts?

Toegediend volume

Productnaam Prijs
Stronghold kat en pup tot 2,5 kg 3 pipetten € 31,32
Stronghold hond 2,6-5 kg 3 pipetten € 36,85
Stronghold hond 2,6-5 kg 6 pipetten € 66,47
Stronghold hond 5-10 kg 3 pipetten € 39,29

12 

Wat doet Stronghold kat?

Voor de behandeling en preventie van vlooieninfestaties (Ctenocephalides spp.). Het diergeneesmiddel heeft een onmiddellijke en aanhoudende vlo-dodende werking tegen nieuwe infestaties gedurende 5 weken. Het diergeneesmiddel doodt volwassen vlooien voordat ze eitjes leggen gedurende 5 weken.

Wat is het verschil tussen Stronghold en Stronghold plus?

Bij een vergelijk van de twee valt het enige verschil op: de plus -variant biedt ook bescherming tegen teken. Stronghold kan dus ‘off-label’ door een dierenarts geadviseerd worden na een risico-baten analyse. Hierbij moet aangetekend worden dat Stronghold ( Plus ) enkel op recept bij een dierenarts verkrijgbaar is.

You might be interested:  FAQ: Recept Baby 8 Maanden?

Welk anti Vlooienmiddel kat?

Vlooien bij de kat. Maandelijks een pipet Stronghold of Vectra Felis in de nek houdt uw kat en huis vlovrij. Deze middelen zijn bij uw dierenarts te krijgen. In onze webshop vindt u o.a. Advantage kat, Frontline kat, Frontline Combo kat en Seresto kat ter bestrijding en preventie tegen vlooien.

Wat kost NexGard?

Optimale dosering

Productnaam Prijs
NexGard hond M (4-10 kg) 3 tabletten € 31,93
NexGard hond M (4-10kg) 6 tabletten € 54,29
NexGard hond L (10-25kg) 3 tabletten € 36,05
NexGard hond L (10-25kg) 6 tabletten € 61,30

12 

Hoe werkt Stronghold?

Stronghold: Stronghold werkt tegen vlooien, vlooienlarven en vlooieneitjes. Daarnaast is het een middel tegen spoelwormen en tegen oormijt. Toediening door middel van een spot-on pipet, 1x per maand. Werkzame stof: selamectine.

Is Stronghold giftig?

Het geeft geen vette plek in de nek en is niet giftig als het opgelikt wordt na toediening. Een bijkomend voordeel is, dat het ook werkzaam is tegen diverse mijtensoorten waaronder oormijt. Ook werkt het tegen diverse wormen, waaronder spoelwormen en hartwormen.

Hoe weet ik of mijn hond oormijt heeft?

Symptomen oormijt bij hond wonden door teveel krabben; bruin oorsmeer; een stinkend oor; opgezwollen oorschelp.

Hoe snel werkt Vlooienmiddel kat?

Nieuwe vlooien kunnen op elk moment vanuit de besmette omgeving op uw dier springen. Daarom is het normaal om een aantal vlooien op uw huisdier te zien na behandeling. Elke nieuwe vlo wordt binnen 24 uur gedood. Het kan wel maanden duren voordat een vlooienbesmetting is verholpen.

Hoe werkt Selamectine?

Selamectine heeft een adulticide, ovicide en larvicide werking tegen vlooien. Het doorbreekt de levenscyclus van de vlo effectief door het doden van de volwassen vlooien (op het dier), het voorkómen van het uitkomen van de eitjes (zowel op het dier als in de omgeving) en het doden van de larven (in de omgeving).

You might be interested:  Readers ask: Recept Met Pita Broodjes?

Hoe vaak moet je Stronghold geven?

Voor de bestrijding van vlooien moet STRONGHOLD ® éénmaal per maand aangebracht worden. U kunt daarmee het beste beginnen ten- minste één maand voordat de vlooien actief worden.

Wat is een Stronghold?

Wat is Stronghold? Stronghold is een geneesmiddel tegen parasieten dat de werkzame stof selamectine bevat. Het is verkrijgbaar als een spot-onoplossing in twee verschillende concentraties (6% en 12%) en in tubes van verschillende sterkte (15, 30, 45, 60, 120, 240 en 360 mg).

Kan je ontwormen en ontvlooien tegelijk?

Ja, wij raden zelfs aan om uw kat tegelijk te ontvlooien en te ontwormen. Larven van een vlo eten namelijk lintwormeitjes op. Het is daarom verstandig om uw kat tegelijkertijd te behandelen tegen zowel vlooien als wormen.

Hoe snel werkt Stronghold plus?

De sterkte en het aantal te gebruiken pipetten is afhankelijk van het gewicht van de kat die wordt behandeld. Stronghold Plus doodt vlooien en sommige teken binnen 24 uur. Het blijft vijf weken werkzaam tegen vlooien en vier tot vijf weken tegen teken (afhankelijk van de soort). Zie de bijsluiter voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post