Question: Ketoconazol Shampoo Kopen Zonder Recept?

0 Comments

Waar koop ik Ketoconazol shampoo?

Medische Ketoconazol shampoos zoals Nizoral, Aurobindo, Actavis en Mylan bevatten 2% Ketoconazol. Deze zijn enkel op doktersrecept in de apotheek te kopen.

Waar te koop Ketoconazol?

Ketoconazol is verkrijgbaar onder de merknaam Nizoral of als merkloze Ketoconazol. Raadpleeg een arts of ketoconazol crème een geschikt middel is voor jouw klachten. Het middel is alleen op recept verkrijgbaar. Je kunt ketoconazol crème niet kopen in de winkel of bij de drogist.

Waar is Ketoconazol shampoo voor?

Ketoconazol doodt schimmel en gisten. Bij een jeukende uitslag op uw hoofdhuid (seborroïsch eczeem). De hoofdhuid wordt rood en er ontstaan gele, vettige schilfers. Was uw haar minimaal 2 keer per week met de shampoo.

Is nizoral op voorschrift?

Nizoral is een geneesmiddel dat in België in fysieke en online apotheken verkrijgbaar is. Je kan de Nizoral shampoo en crème niet in het Kruidvat of een andere keten kopen. Geneesmiddelen mogen enkel in (online) apotheken verkocht worden. De ketoconazol crème of shampoo is wel verkrijgbaar zonder voorschrift.

Welke anti roos shampoo is het beste?

Volgens de Consumentenbond bestaat dé beste anti roos shampoo niet. Wel raden zij de Andrélon antiroos shampoo, de Head and Shoulders anti roos shampoo, de anti roos shampoo van Resdan forte, de Sanex anti roos shampoo en de Sebamed Antiroos shampoo aan.

You might be interested:  Readers ask: Recept Red Velvet Taart?

Welke shampoo tegen Seborroïsch eczeem?

Hoofdroos kan een milde vorm van seborroïsch eczeem zijn. Als de plekken vooral op de behaarde huid zitten, schrijft uw arts meestal een shampoo voor die werkzaam is tegen gisten, zoals ketoconazol. Deze shampoo moet u 2 keer per week aanbrengen. Meestal is een kuur van 2 tot 4 weken nodig.

Hoe ketoconazol gebruiken?

ketoconazol crème

  1. Ketoconazol doodt schimmel en gisten.
  2. Bij huidinfecties met schimmels of gisten, zoals voetschimmel, huidvlekjes (zomergist) en seborroïsch eczeem.
  3. Smeer ketoconazol op de ontstoken plekken en ook 2 cm rondom de ontstoken plekken.
  4. Zorg dat de crème niet in de ogen, mond of neus komt.

Wat kost miconazol creme?

Kostenoverzicht miconazol (cutaan)

CLOTRIMAZOL
Gemiddelde prijs per 15 g
MICONAZOL
Gemiddelde prijs per 15 g
GENERIEK, CREME 20 mg /G € 2,26 € 0,00 vergoed € 0,15 bijbetalen Gemiddeld € 2,26 bijbetalen

20 

Wat zit er in Ketoconazol?

Welke stoffen zitten er in dit geneesmiddel? – De werkzame stoffen in dit geneesmiddel zijn Ketoconazol en Hydrocortisonacetaat.

Hoe lang is ketoconazol houdbaar?

Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

Wat is Ketoconazol JC?

Ketoconazol J-C crème wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid. De kenmerken van een schimmelinfectie van de huid zijn schilfering, roodheid en soms jeuk en/of pijn.

Wat te doen bij Seborroïsch eczeem?

Wat kunt u zelf aan seborrhoïsch eczeem doen

  1. Na douchen altijd goed afdrogen, met name tussen de plooien (liezen, onder borsten etc..)
  2. Geen zeep gebruiken of andere douchegels die de huid irriteren.
  3. Roos verbetert vaak al door regelmatig het haar te wassen en goed na te spoelen.
You might be interested:  Paracetamol Met Codeine Zonder Recept?

Wat is nizoral creme?

Nizoral crème wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid. De kenmerken van een schimmelinfectie van de huid zijn schilfering, roodheid en soms jeuk en/of pijn.

Hoe gebruik je nizoral shampoo?

Was eerst uw haar met een normale shampoo en spoel het goed uit. Verdeel daarna 1 tot 2 theelepels ketoconazol shampoo over de natte hoofdhuid. Masseer dit voorzichtig in. Laat dit 3 tot 5 minuten intrekken en spoel het daarna met warm water uit.

Wat doet nizoral shampoo?

NIZORAL shampoo wordt gebruikt voor de uitwendige behandeling van schimmelziekten. NIZORAL shampoo is vooral geschikt om schilferende huidontstekingen te behandelen die veroorzaakt worden door een bepaalde gist Malassezia (vroeger Pityrosporum genoemd).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post