Question: Gyno Daktarin Zonder Recept?

0 Comments

Is GYNO-daktarin op voorschrift?

Gyno – Daktarin crème voor vaginaal gebruik is beschikbaar in een verpakking met 78 g crème en 16 wegwerpapplicatoren. Niet op medisch voorschrift.

Kan ik GYNO-daktarin gebruiken tijdens menstruatie?

Breng het medicijn in voor u gaat slapen. Het kan dan de hele nacht werken. Gebruik het bij voorkeur niet tijdens uw menstruatie. Dan werkt het minder goed.

Wat is GYNO-daktarin?

Gyno – Daktarin is een middel tegen gistinfecties. Gyno – Daktarin wordt gebruikt voor de behandeling van gistinfecties van de schede en de ruimte tussen de schaamlippen. Uw arts zal bepalen welke vorm in uw geval het best kan worden gebruikt.

Hoe vaak GYNO-daktarin gebruiken?

Breng Gyno – Daktarin vaginale crème 1 keer per dag aan. De kuur duurt meestal 14 dagen.

Wat kost daktarin?

€ 8.79 8.

Wat kost GYNO daktarin?

Kostenoverzicht miconazol (vaginaal)

BUTOCONAZOL
DDD Gemiddelde prijs per dag
GYNO – DAKTARIN, CAPSULE VOOR VAGINAAL GEBRUIK 1200 mg 0,1 g € 0,54
GENERIEK, CREME VOOR VAGINAAL GEBRUIK 20 mg /G 0,1 g € 0,46
GYNO – DAKTARIN, CAPSULE VOOR VAGINAAL GEBRUIK 400 mg 0,1 g € 0,54
You might be interested:  Recept Voor Zoete Aardappelen?

12 

Waarom puisten bij menstruatie?

Je lichaam maakt dan meer progesteron aan en het oestrogeen hormoon – de belangrijke vrouwelijk geslachtshormonen die je menstruatiecyclus en in een later stadium je eventuele zwangerschap regelen – neemt af. Naast dat deze hormonen je vruchtbaarheid reguleren hebben ze ook invloed op de aanmaak van talg ( acne ).

Wat doet daktarin creme?

Daktarin crème bevat miconazolnitraat (20 mg per gram crème ). Miconazolnitraat is de stof die zorgt voor de werking van Daktarin. Het doodt vrijwel alle schimmels en sommige bacteriën die de huid kunnen besmetten. Dit middel bevat ook water.

Hoe lang duurt het voordat daktarin werkt?

DOSERING VAN DAKTARIN -CRÈME In het algemeen zijn de regels als volgt. Breng de crème 1 tot 2 keer per dag aan; zonder ook maar een dag over te slaan. Wanneer elk spoor van de aandoening verdwenen is (meestal na 2 tot 6 weken), ga dan nog 10 dagen door met behandelen. Hiermee voorkomt u dat de klacht snel terugkomt.

Hoe lang duurt het voordat GYNO Miconazolnitraat werkt?

De schimmeldodende werking begint direct na het inbrengen. Na één tot enkele dagen merkt u dat de jeuk en afscheiding verdwijnen. Zo niet, raadpleeg dan uw arts.

Wat is een GYNO?

Overmatige borstontwikkeling bij jongens of mannen wordt in het medisch jargon ‘gynaecomastie’ genoemd. Door een verstoring van de balans tussen het vrouwelijk hormoon oestrogeen en het mannelijk hormoon testosteron gaat borstklierweefsel aan één of beide kanten groeien.

Kan schimmelinfectie kwaad?

Een schimmelinfectie in de vagina kan geen kwaad. Het evenwicht tussen de bacteriën en schimmels herstelt zich vaak vanzelf.

You might be interested:  Readers ask: Nieuw Zeelandse Spinazie Recept?

Hoe vaak canesten GYNO Capsule gebruiken?

Hoe vaak mag ik Canesten Gyno gebruiken? Gebruik Canesten Gyno volgens de bijsluiter; Gebruik de 1-daagse Tablet en de 1-daagse Zachte Capsule 1 maal per kuur. De crème dien je inwendig 6 dagen te gebruiken.

Wat is gist infectie?

Normaal is het aantal schimmels, gisten en bacteriën met elkaar in evenwicht: geen van de drie kan sterk groeien en daardoor klachten veroorzaken. Bij verstoring van dit evenwicht kan er een schimmel- of gistinfectie optreden.

Hoe lang daktarin orale gel gebruiken?

De behandeling duurt meestal 1 tot 4 weken. Het beste kunt u dit medicijn na het eten innemen. Gebruik de maatlepel om de dosis af te meten. Houd de gel zo lang mogelijk in de mond en slik door.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post