Often asked: Zelf Speed Maken Recept?

0 Comments

Hoe maak je je eigen Speed?

In het kort komt het erop neer dat 10 gram efedrine, 12 gram iodine en 4 gram rode fosfor in een rondbodemkolf worden gedaan en gemengd. Vervolgens wordt hieraan wat gedemineraliseerd water toegevoegd zodanig dat alle chemicaliën oplossen.

Waar is amfetamine van gemaakt?

mfetamine is een synthetische drug. De werkzame stof van de ephedraplant is efedrine. Amfetamine is chemisch nagemaakte efedrine. Het is doorgaans in poedervorm (wit, roze, geel), maar kan ook in capsules of pillen zitten.

Wat is het verschil tussen Speed en Pep?

Speed en pep zijn andere benamingen voor amfetaminen: sterk opwekkende middelen. Deze chemische stoffen werken op het centrale zenuwstelsel. Amfetaminen hebben een oppeppend effect.

Is amfetamine legaal?

Volgens de wet uit 1921 (die nog steeds geldt), zijn het bezit, de verkoop, de aankoop en de invoer van speed verboden. Ook iemand de gelegenheid bieden om speed te gebruiken is strafbaar. Artsen kunnen in bepaalde gevallen amfetamines voorschrijven, dan is het bezit, gebruik en aankoop wel legaal.

You might be interested:  Brood Bakken Zonder Gist Recept?

Wat zit er in een Speed?

de werkzame stof in speed is amfetamine. de hoeveelheid amfetamine in een poeder kan erg verschillen, en daarmee ook het effect. Bovendien kan een middel dat als speed verkocht wordt (ook) andere stoffen bevatten, die andere effecten en risico’s hebben. Manier van geBruik: Snuiven: poeder wordt meestal gesnoven.

Wat zijn de bestanddelen van speed?

Dit is meestal amfetamine sulfaat, hoewel andere zoutvormen zoals fosfaat en hydrochloride ook bestaan. Amfetamine zouten en voornamelijk het sulfaat zout staan het meest bekend onder de straatnaam speed. Speed kan als pil of in poedervorm worden ingenomen.

Hoe smaakt amfetamine?

Amfetamine, ook wel speed genoemd, is een synthetische drug. Het smaakt bitter en is meestal een wit, grauwgrijs, lichtroze of geel poeder. Amfetamine kan worden gesnoven, geslikt, geïnjecteerd, in drankjes worden opgelost en worden gerookt.

Hoe ziet amfetamine eruit?

Amfetamine is een synthetische drug; het is chemisch nagemaakte efedrine, dit is de werkzame stof van de ephedraplant. Het komt meestal in poedervorm (wit, roze, geel), maar het kan ook in capsules of pillen zitten. De meeste mensen gebruiken amfetamine door het te slikken of te snuiven.

Hoe ziet Speed er uit?

Speed komt meestal voor in poedervorm en wordt meestal gesnoven. Het poeder kan wat plakkerig tot nat zijn. Het heeft een vale kleur (soms ook een pastelkleur) en een sterke chemische geur.

Wat is het verschil tussen coke en SOS?

SOS is een ander woord voor cocaïne. Cocaïne of coke is een wit poeder dat gesnoven wordt.

Wat doet Speed met u lichaam?

Op korte termijn. De meestvoorkomende klachten ontstaan doordat speed de bloeddruk doet stijgen. Men kan daardoor last krijgen van hoofdpijn, een verhoogde lichaamstemperatuur, buikpijn, diarree, hartkloppingen, hyperventilatie, spiertrekkingen of spierkrampen. Neusbloedingen of een pijnlijke neus zijn mogelijk.

You might be interested:  FAQ: Gieser Wildeman Peren Recept?

Hoe voel je je met Pep?

De longblaasjes verwijden, de bloedstroom naar de spieren en hartslag neemt toe, de pupillen verwijden en het glucose gehalte in het bloed stijgt. Je voelt je alert en opgewekt. De dopamine zorgt ervoor dat gebruikers actief, vrolijk en zelfverzekerd worden. Ze praten makkelijker en vlotter.

Welke softdrugs zijn legaal?

Normaal gesproken wordt bezit voor eigen gebruik van zowel harddrugs als softdrugs niet opgespoord en vervolgd. Met een gebruikshoeveelheid wordt bedoeld: minder dan 5 gram bij softdrugs (hasj of wiet) en maximaal een halve gram bij harddrugs (cocaïne, speed etc.), 1 XTC pil en minder dan 5 ml GHB.

Is Keta legaal?

Ketamine en de wet Ketamine valt onder de Geneesmiddelenwet. Het is illegaal om ketamine te bezitten, te maken of te verhandelen zonder vergunning.

Is khat een softdrugs of harddrugs?

De middelen van lijst I van de Opiumwet worden wel harddrugs genoemd. Hasj en wiet staan bekend als softdrugs. Harddrugs zijn volgens de wet gevaarlijker dan softdrugs en dat uit zich in de strafmaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post