Often asked: Promethazine Kopen Zonder Recept?

0 Comments

Heb je een recept nodig voor promethazine?

Het is op recept verkrijgbaar als het merkloze Promethazine. Het is te verkrijgen in tabletten, drank en injecties. Deze tekst gaat alleen over de via de mond in te nemen producten. Promethazine is ook verkrijgbaar in combinatie met andere werkzame stoffen, onder de merknaam Promethazine comp.

Wat kost promethazine?

Kosten

DDD Gemiddelde prijs per dag per week per maand per half jaar
GENERIEK, STROOP 1 mg / ml 25 mg € 1,09 7,63 32,70 198,38
GENERIEK, OMHULDE TABLET 25 mg 25 mg € 0,08 0,56 2,40 14,56

Kan je zomaar stoppen met promethazine?

Stop dan het gebruik en raadpleeg uw arts. U mag dit middel in de toekomst niet meer gebruiken. Geef aan de apotheek door dat u overgevoelig bent voor promethazine. Het apotheekteam kan er dan op letten dat u dit middel niet opnieuw krijgt.

Wat zit er in promethazine?

Welke stoffen zitten er in dit geneesmiddel? – De werkzame stof in dit geneesmiddel is Promethazine hydrochloride – De andere stoffen in dit geneesmiddel zijn ascorbinezuur, bananenessence, methylparahydroxybenzoaat, propyleenglycol, sacharine, sorbitol en gezuiverd water.

Is quetiapine een slaapmiddel?

Je gebruikt quetiapine als slaapmiddel, of omdat je te opgewonden bent. Daarvoor wordt het meestal kort gebruikt, niet langer dan enkele weken. Als je behandelaar quetiapine langer dan enkele weken voorschrijft, vraag dan waarom dat is.

You might be interested:  Question: Recept Wraps Zelf Maken?

Wat doet Noscapine?

Noscapine wordt gebruikt bij prikkelhoest of kriebelhoest. Het vermindert de neiging tot hoesten. Gebruik dit medicijn niet als u veel slijm ophoest. De hoestprikkel is dan juist nodig om het slijm kwijt te raken.

Wat is de werking van oxazepam?

Oxazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen.

Welke hoestdrank heb je nodig om Lean te maken?

De drug ‘ Lean ‘, ‘Purple drank’ of ‘Syrup’ is de straatnaam voor een drankje dat bestaat uit een hoestdrank gemixt met frisdrank of snoep. De stoffen in het drankje die zorgen voor de roes zijn codeïne en promethazine. Lean is populair in de hiphopscene in Amerika.

Is promethazine een antipsychotica?

Promethazine is een aan antipsychotica verwant, sterk werkend antihistaminicum met een fenothiazine-structuur. Het wordt onder meer nog toegepast bij slaapstoornissen en sporadisch als premedicatie voor anesthesie. Daarnaast heeft promethazine een plaats bij de behandeling van allergische aandoeningen.

Welk medicijn om door te slapen?

Langwerkende benzodiazepinen, ook wel slaapmiddelen genoemd, werken spierontspannend, rustgevend en maken suf. Ze werken vrij lang en worden vooral gebruikt om door te slapen. Van deze middelen kunt u ook overdag nog suf zijn. Voorbeelden zijn diazepam, flurazepam, lorazepam, lormetazepam, nitrazepam en oxazepam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post