Microgynon 30 Bestellen Zonder Recept?

0 Comments

Kun je de pil zonder recept krijgen?

De pil wordt gemaakt in veel verschillende sterktes. Daarom is de pil alleen verkrijgbaar met een recept. Het eerste recept voor de pil krijg je bij je huisarts of bij het Sense-spreekuur bij jou in de buurt. Herhaalrecepten kun je gewoon via de apotheek krijgen.

Waar kan ik de pil kopen?

Waar kan ik de pil kopen? De pil is alleen verkrijgbaar bij de apotheek, op doktersvoorschrift. Ga langs bij je huisarts of gynaecoloog.

Kun je de pil online bestellen?

Pilonline.nl | De goedkoopste anticonceptiepil van Nederland | Bestel de Pil online.

Wat kost de pil Microgynon 30?

Rekenvoorbeeld

Merk en microgram Kosten per doosje Kosten per jaar*
Anticonceptiepil Microgynon 30 (merkloos) € 6,46 € 9,95
Anticonceptiepil Stediril 30 € 11,79 € 29,95
Anticonceptiepil Minulet 30 € 14,36 € 39,95
Anticonceptiepil Minulet (merkloos) € 11,97 € 28,11

Kun je de pil bij de drogist kopen?

Nu is de pil alleen verkrijgbaar op recept van de huisarts bij de apotheek. Borst verwacht een prijsdrukkend effect, omdat een vrijere distributie leidt tot meer concurrentie. Bovendien vervalt de twee gulden, die de apothekers per recept in rekening brengen.

You might be interested:  Question: Vervanger Voor Slagroom In Recept?

Kan je de pil halen bij de apotheek?

Met het recept van de huisarts kunt u de pil bij de apotheek halen. U kunt na een paar maanden met uw huisarts bespreken of de pil u bevalt en of u last hebt van bijwerkingen. Inwendig onderzoek is niet nodig.

Kan je zomaar beginnen met het slikken van de pil?

Omdat je menstruatie ná het stoppen met de pil opnieuw (een beetje) ontregeld kan zijn, hoef je in dit geval niet te wachten tot de eerste dag van jouw menstruatie. Je kunt dus gewoon de huisarts bellen voor een recept om opnieuw te beginnen met de pil. Maak de hele pilstrip af en las een stopweek in.

Heb je een eisprong bij de pil?

Elke maand komt er een nieuwe eicel in je baarmoeder. Dit gebeurt tijdens de eisprong. Bij een echte menstruatie ruimt je lichaam deze eicel op. Als je de pil op de juiste manier slikt, krijg je geen eisprong.

Wat kost de pil per maand?

De kosten van de anticonceptiepil verschillen per merk en zijn afhankelijk van waar je ze haalt. Per doosje kost het tussen de 10 en 25 euro. Daar kun je 3 maanden mee vooruit (als je een stopweek inlast).

Waar kan ik de morning afterpil kopen?

De morning – afterpil is te koop bij een apotheek of drogist. Je hebt geen recept van de huisarts nodig. Voor de Norlevo betaal je ongeveer 15 euro.

Welke pillen zijn er?

Welke vormen van anticonceptiepillen zijn er. Hoewel in de volksmond vaak wordt gesproken over ‘De Pil ‘ is er niet slechts één soort anticonceptiepil. In grote lijnen zijn er twee soorten anticonceptiepil: de combinatiepil en de progestageen pil (minipil).

You might be interested:  FAQ: Viagra Kopen In Nederland Zonder Recept?

Hoeveel kost het om een spiraal te laten zetten?

Kosten spiraaltje Het spiraaltje dat het meest geplaatst wordt is het Mirena- spiraal, dit is een hormoonspiraal. Het Mirena- spiraal kost rond de € 160,-. Het meest geplaatste koperspiraal is een stuk goedkoper. Dit is het T-Safe- spiraal, hiervoor zijn de kosten € 69,-.

Hoe duur is de pil ethinylestradiol?

Prijsoverzicht anticonceptie met dezelfde samenstelling als Microgynon 30 Merkloos

Pilonline prijs per 12 maanden*
Levon./ethinyl. 0,15/0,03mg act 11,62
Levon./ethinyl. 0,15/0,03mg foc 13,38
Levon./ethinyl. 0,15/0,03mg myl 10,43
Levon./ethinyl. 0,15/0,03mg sdz 13,36

Wat kost het plaatsen van een Implanon?

Kosten. De Implanon kost ongeveer € 132,00. Vanaf januari 2011 worden de anticonceptiemiddelen voor vrouwen ouder dan 21 jaar niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Vanuit de aanvullende verzekering wordt de Implanon vaak wel vergoed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post