privacybeleid

Bij https://www.culinair-atelier.com, toegankelijk vanaf https://www.culinair-atelier.com, is een van onze belangrijkste prioriteiten de privacy van onze bezoekers. Dit privacybeleid document bevat soorten informatie die wordt verzameld en opgenomen door https://www.culinair-atelier.com en hoe we het gebruiken.

Als u aanvullende vragen heeft of meer informatie wenst over ons Privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit Privacybeleid is alleen van toepassing op onze online activiteiten en is geldig voor bezoekers van onze website met betrekking tot de informatie die zij gedeeld en/of verzamelen in . Dit beleid is niet van toepassing op informatie die offline of via andere kanalen dan deze website wordt verzameld. Ons Privacybeleid is gemaakt met de hulp van het Privacybeleid Generator en de gratis Privacybeleid Generator.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met ons Privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Informatie die we verzamelen
De persoonlijke informatie die u wordt gevraagd te verstrekken, en de redenen waarom u wordt gevraagd om het te verstrekken, zullen aan u duidelijk worden gemaakt op het moment dat wij u vragen om uw persoonlijke informatie te verstrekken.

Als u rechtstreeks contact met ons opneemt, kunnen we aanvullende informatie over u ontvangen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, de inhoud van het bericht en/of bijlagen die u ons kunt sturen, en alle andere informatie die u wilt verstrekken.

Wanneer u zich registreert voor een Account, kunnen we vragen om uw contactgegevens, waaronder items zoals naam, bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Hoe we uw gegevens gebruiken
We gebruiken de informatie die we verzamelen op verschillende manieren, waaronder om:

Bieden, bedienen en onderhouden van onze webste
Verbeteren, personaliseren en uitbreiden van onze webste
Begrijpen en analyseren hoe u onze webste gebruikt
Nieuwe producten, diensten, functies en functionaliteit ontwikkelen
Met u te communiceren, hetzij rechtstreeks, hetzij via een van onze partners, inclusief voor klantenservice, om u updates en andere informatie met betrekking tot de webste te verstrekken, en voor marketing-en promotiedoeleinden
U e-mails sturen
Fraude opsporen en voorkomen
logbestanden
https://www.culinair-atelier.com volgt een standaardprocedure van het gebruik van logbestanden. Deze bestanden log bezoekers wanneer ze websites bezoeken. Alle hostingbedrijven doen dit en maken deel uit van de analytics van hosting services. De informatie verzameld door logbestanden omvatten internet protocol (IP) adressen, browsertype, Internet Service Provider (ISP), datum en tijd stempel, verwijzende/exit pagina ‘ s, en mogelijk het aantal klikken. Deze zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is. Het doel van de informatie is het analyseren van trends, het beheren van de site, het bijhouden van de bewegingen van gebruikers op de website, en het verzamelen van demografische informatie.

Cookies en webbakens
Net als elke andere website, https://www.culinair-atelier.com maakt gebruik van ‘cookies’. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder de voorkeuren van bezoekers en de pagina’ s op de website die de bezoeker heeft bezocht of bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina’ s aan te passen op basis van het browsertype van bezoekers en/of andere informatie.

Lees voor meer algemene informatie over cookies “Wat zijn Cookies” van Cookie Consent.

Google DoubleClick DART-Cookie
Google is een van de externe leveranciers op onze site. Het maakt ook gebruik van cookies, bekend als DART cookies, om advertenties aan onze bezoekers op basis van hun bezoek aan www.website.com en andere sites op het internet. Bezoekers kunnen er echter voor kiezen om het gebruik van DART-cookies te weigeren door het Privacybeleid van Google ad en content network te bezoeken op de volgende URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Onze Advertentiepartners
Sommige adverteerders op onze site kunnen cookies en web beacons gebruiken. Onze advertentiepartners staan hieronder vermeld. Elk van onze advertentiepartners heeft zijn eigen privacybeleid voor zijn beleid inzake gebruikersgegevens. Voor Gemakkelijker Toegang, we hyperlinkten naar hun privacybeleid hieronder.

Googlehttps: / / beleid. google. com / technologieën / advertenties
Privacybeleid Voor Advertentiepartners
U kunt deze lijst raadplegen om het Privacybeleid te vinden voor elk van de advertentiepartners van https://www.culinair-atelier.com.

Derden ad servers of ad-netwerken maakt gebruik van technologieën zoals cookies, JavaScript, of Web Beacons die worden gebruikt in hun respectieve advertenties en links die worden weergegeven op https://www.culinair-atelier.com, die rechtstreeks naar de browser van gebruikers worden verzonden. Zij ontvangen automatisch uw IP-adres wanneer dit gebeurt. Deze technologieën worden gebruikt om de effectiviteit van hun reclamecampagnes te meten en/of om de reclame-inhoud die u ziet op websites die u bezoekt, te personaliseren.

Merk op dat https://www.culinair-atelier.com geen toegang heeft tot of controle heeft over deze cookies die worden gebruikt door derden adverteerders.

Privacybeleid Van Derden
https://www.culinair-atelier.com‘s privacybeleid is niet van toepassing op andere adverteerders of websites. Daarom adviseren wij u om het respectieve privacybeleid van deze derden ad servers te raadplegen voor meer gedetailleerde informatie. Het kan hun praktijken en instructies over de opt-out van bepaalde opties bevatten.

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen via uw individuele browseropties. Voor meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers, kan worden gevonden op de betreffende websites van de browsers.

CCPA privacyrechten (Verkoop mijn persoonlijke gegevens niet)
Onder de CCPA, onder andere rechten, Californië consumenten hebben het recht om:

Verzoeken dat een bedrijf dat persoonsgegevens van een consument verzamelt, de categorieën en specifieke stukken persoonsgegevens die een bedrijf over consumenten heeft verzameld, openbaar maakt.

Een bedrijf verzoeken om alle persoonlijke gegevens over de consument die een bedrijf heeft verzameld te verwijderen.

Verzoek dat een bedrijf dat de persoonlijke gegevens van een consument verkoopt, niet de persoonlijke gegevens van de consument te verkopen.

Als u een verzoek indient, hebben we een maand om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

AVG gegevensbeschermingsrechten
We willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van al uw rechten op gegevensbescherming. Elke gebruiker heeft recht op het volgende::

Het recht op toegang – U hebt het recht om kopieën van uw persoonsgegevens op te vragen. Wij kunnen u een kleine vergoeding voor deze dienst.

Het recht op rectificatie – U hebt het recht om te verzoeken dat wij alle informatie corrigeren waarvan u denkt dat deze onjuist is. U hebt ook het recht om te verzoeken dat wij de informatie invullen waarvan u denkt dat deze onvolledig is.

Het recht op verwijdering – U hebt het recht om te verzoeken dat wij uw persoonsgegevens wissen, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht om de verwerking te beperken – U hebt het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonsgegevens beperken, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking – U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht op gegevensoverdraagbaarheid – U hebt het recht om te verzoeken dat wij de gegevens die wij hebben verzameld onder bepaalde voorwaarden overdragen aan een andere organisatie of rechtstreeks aan u.

Als u een verzoek indient, hebben we een maand om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

Informatie voor kinderen
Een ander deel van onze prioriteit is het toevoegen van bescherming voor kinderen tijdens het gebruik van het internet. We moedigen ouders en voogden aan om hun online activiteiten te observeren, deel te nemen en/of te monitoren en te begeleiden.

https://www.culinair-atelier.com verzamelt bewust geen persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u denkt dat uw kind dit soort informatie op onze website heeft verstrekt, raden we u ten zeerste aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om dergelijke informatie onmiddellijk uit onze administratie te verwijderen.
E – mail: [email protected]